Снимка ПиксабейВ голяма европейска държава планиран важно решение в условията на

...
Снимка ПиксабейВ голяма европейска държава планиран важно решение в условията на
Коментари Харесай

Испанците скоро няма да носят маски на открито

Снимка Пиксабей

В огромна европейска държава плануван значимо решение в изискванията на пандемията. 

Ваксинационната акция в Испания се организира по проект и държавното управление възнамерява скоро да отпаднат маските навън, разгласи министър председателят на страната Педро Санчес.  Властите обаче не показват съответна дата, от която към този момент няма да е наложително носенето на защитни маски на открито.

„ Скоро към този момент няма да носим маски навън. Миналата седмица са сложени 3,5 милиона ваксини. Това е най-голямата имунизационна акция в нашата история. Въпрос на дни е да бъдат изцяло имунизирани 15 милиона души. След няколко седмици половината население към този момент ще е получило най-малко една доза ваксина. Целта е ясна и сме на път да я реализираме. Пълното имунизиране е пътят към цялостното възобновяване “, сподели Санчес, представен от БНР.

Във Франция от през днешния ден не се изисква носене на санитарни маски навън. Те остават наложителни единствено за по-рискови места като пазари, опашки от хора или събития навън. На 20 юни, с 10 дни по-рано от плануваното, ще отпадне дефинитивно и вечерният час, който сега е от 23 ч., осведоми Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР